Fyllningar och smaker

Såväl tårtbotten som fyllning görs från grunden av bra råvaror och
hänsyn tas naturligtvis till eventuella allergier.



Tårtbotten kan fås som ljus botten eller chokladbotten.

Det vanligaste är att ha en moussefyllning med frukt eller bär och en
fluff-fyllning med chokladsmak eller glasscrème.

Tårtan är spacklad med härlig marängsmörkräm och täckt och
dekorerad med hemgjord marshmallowsfondant.

Marshmallowsfondant innehåller ingen mandel eller nötter.

Följande smaktestade fyllningar finns att välja mellan:


Mousse
Fluff
Hallon (+hallonsylt)
Dumle
Blåbär (+blåbärssylt)
Vit choklad
Jordgubb (+jordgubbssylt)
Geisha
Päron
After Eight
Banan
Mjölkchoklad
Rabarber
Center
Drottning (+drottningsylt)
Vit choklad med punch
Lime
Mörk choklad

Glasscrème (vaniljkräm & grädde)

Här följer några exempel på goda kombinationer:


Hallon & dumle
Hallon & vit choklad
Hallon & vit choklad med punch
Hallon & center
Hallon & geisha
Hallon & glasscrème
Hallon & mjölkchoklad
Blåbär och vit choklad
Blåbär & glasscrème
Jordgubb & geisha
Jordgubb & lime
Jordgubb & glasscrème
Päron & after eight
Päron & vit choklad
Päron & geisha
Banan & dumle
Banan & mjölkchoklad
Rabarber & jordgubb
Drottning & vit choklad
Lime & vit choklad
Lime & jordgubb
Mjölkchoklad & glasscrème

Foto: Nina Sandahl