Tårtor

Runda eller fyrkantiga tårtor i ett plan med två valfria fyllningar, täckta och dekorerade efter kundens önskemål.

Macarons

Ett underbart franskt litet bakverk bestående av en mandelmaräng fylld med en härlig fyllning. Kan fås i flera olika färger och smaker.

Catering

I vår cateringmeny hittar du mat till såväl den lilla som den stora festen med goda desserter att beställa till som en härlig avslutning.

Om Företaget

Flickorna i köket startade i januari 2011 och drivs sedan februari 2012 på heltid av mig, Ann Hansson.
Sedan sommaren 2015 har vi ett nybyggt produktionskök med plats för tex. konsultation inför bröllop.

Jag har genomgått utbildning i grundläggande livsmedelshygien och Flickorna i köket är godkänt som livsmedelsanläggning från Miljökontoret i Svenljunga kommun.

 • Unika tårtor

  Varje tårta designas efter kundens eget önskemål både när det gäller smak och utseende. Ingen tårta är den andra lik!

 • Cupcakes & Macarones

  Komplettera tårtan med ett dessertbord! Det finns mycket att välja mellan bland våra goda bakverk.

 • Bröllop

  Vad vore väl ett bröllop utan en tårta? Hos oss får ni professionell hjälp med att designa tårtan till er stora dag.

 • Catering

  Kallskuren buffé med hemgjord potatissallad och ett makalöst gott bröd eller en hel buffé med läckerheter från länderna kring medelhavet? Valet är ditt!

 • Känd från TV

  Under jan-mars 2018 deltog Ann i Det Stora Tårtslaget som sändes under 8 torsdagar i TV4:s systerkanal Sjuan. Deltagandet ledde till en hedrande silverplats i stenhård konkurrens.

Ett litet utbud av våra tårtor

Varje tårta som lämnar Flickorna i köket är bakad från grunden med riktig grädde och äkta smör!

Vi tummar inte på kvalitén utan väljer våra råvaror med omsorg. Varje tårta är unik när det kommer till designen och tillsammans kommer vi fram till hur just din tårta ska se ut.

I galleriet finns ännu fler av de tårtor som lämnat köket och på Facebooksidan läggs alla tårtor ut i kronologisk ordning.

Där får du som kund gärna lämna en recension om du vill!

Några fina ord från våra kunder

Tack så jättemycket Ann för den underbart vackra bröllopstårtan. Supergod! Den allergivänliga var även den jätte god och den såg lika vacker ut!!

Jag vill tacka dig för den otroligt fina tårtan och cupcakes! Du lyckades golva oss alla i både smak och utseende! Tack för att du gjorde vår mollys 2årskalas extra magiskt!

Smörgåstårtan var väldigt uppskattad av alla gäster! Man får mycket för priset hos er, fantastisk smak och tårtor med vackert utseende, fantastisk service där man blir trevligt bemött, ja allt är helt perfekt helt enkelt! Jag kommer aldrig mer köpa tårta från ett annat ställe än från er.

Helt perfekt anpassad tårta efter våra önskemål!! Dessutom otroligt god! Tack för att du förgyllde vårat firande med den perfekta tårtan!!

Vi rekommenderar